Welkom bij Fontana…


Bij ons kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterwerk streven we ernaar om een magische omgeving te creƫren waar kinderen kunnen leren, spelen en groeien.

Bij Fontana is er geen tekort aan vriendelijke dieren die wachten om ontmoet te worden! Dit is de thuisbasis van een kleurrijke mix van kippen, schapen, ganzen, geiten en niet te vergeten onze geliefde pony, Sten. Kinderen hebben de kans om te leren over dierenverzorging, terwijl ze genieten van het gezelschap van deze zachte en vriendelijke dieren.

Maar dat is nog niet alles! Ons terrein biedt een overvloed aan speelmogelijkheden, waaronder een voetbalveld waar jonge sportliefhebbers hun vaardigheden kunnen ontwikkelen, een uitgestrekte zandbak waar creativiteit tot leven komt, en een prachtig bos vlakbij waar kinderen de wonderen van de natuur kunnen ontdekken.

Bij Fontana streven we ernaar om een stimulerende en veilige omgeving te bieden waar kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen unieke manier. Ons toegewijde team van professionals staat klaar om uw kinderen te begeleiden op hun reis naar zelfontdekking en groei.

Kom langs bij Fontana en laat uw kinderen kennismaken met een wereld vol mogelijkheden, plezier en vriendschap!